Opplevelser hele året

OPPLEVELSER: For femte gang deles opplevelser ut. Fra venstre: Morten Bredesen fra Fitnessplanet, Helen Kvam fra NAV, Connie Vejlgaard og Eva Bredesen fra Kiwanis og Christin Grilstad Prøis fra Den Gode Hensigt.

Igjen har Svelvik Kiwanis samlet masse flotte opplevelser på kortet som skal deles med 30 ungdom i alder 2–16 år.
Eva bredesen, kiwanis svelvik
Det er nå 30 opplevelseskort som ligger klar for henting hos Nav Svelvik. I år er det er 13 aktører som har bidratt til at barn og ungdom som ikke har så mye økonomisk overskudd skal oppleve mye gøy i år . Det er 5. året på rad at Svelvik Kiwanis har klart å samle masse flotte opplevelser som skal deles ut til ungdom mellom 2-16 år. Kiwanis Svelvik vil takke alle aktører og virksomheter som har stilt opp. Ute deres bidrag hadde ikke dette gått, og takk også til Drammen Trykkeri for trykking av kortene.

Klare til henting
Svelvik Kiwanis samarbeider også tett med Nav Svelvik som deler ut kortene. Det er bare å ringe eller komme innom på Nav Svelvik for å melde sin interesse for kortene. Det er 30 kort som skal deles ut og kortene dekker mange tilbud både lokalt og i Drammen.

Lokale opplevelser
I Svelvik kan du ta med deg en kompis og trene inntil 10 ganger hos Fitness Planet som gir deg tilgang til spinning og trim. Du kan ta med deg en venn og kose deg på Dreggen med en pizza. Du kan også ta med deg en venn på sommermusikalen Den Gode Hensikt. Er du interessert i fotball stiller Tine Fotballskole med SIF opp. Sommersnacks er med samt
Fossekleiva for Kids. Når det gjelder Sommersnacks kan du velge mellom tur til Bøe Sommerland eller Tusenfryd.

Utenfor kommunen
Grytebakke gård i Sande er med for 5. året på rad, og når julen nærmer seg er det en billett til juleshowet på gården i Sande kommune. I Drammen har vi de fleste opplevelsene på kortet. Vestviken Kollektive stiller opp i år også og spanderer bussreisene både til Sande og Drammen. KinoCity sørger for 5 kinobesøk, og etter kinobesøket kan du dra på McDonald’s Magasinet hvor du og en venn kan kose dere med en hamburger og drikke opptil 4 ganger. Du kan ta med deg en venn og bowle opptil 5 ganger på Bowling1 Drammen. Lekeland i Drammen er også med i år hvor du kan kose deg med alle aktiviteter inntil 2 ganger. Om ikke dette skulle være nok kan du dra på Drammensbadet inntil 6 ganger og kose deg i bassengene.