Nytt møtested i by`n

Av Pressemelding Svelviksposten

Mental Helse ungdom har åpnet et nytt tilbud i Drammen, som er ment som møtested for unge under 30 år fra Nedre Buskerud og Nordre Vestfold. Det nye møtestedet ligger rett nedenfor Drammen Sykehus.Mentale Helse Ungdom: Leder MHU Ingrid Brun, Tore Opdal Hansen ordfører i Drammen og Connie Vejlgaard Kiwanis Svelvik.

Mentale Helse Ungdom: Leder MHU Ingrid Brun, Tore Opdal Hansen ordfører i Drammen og Connie Vejlgaard Kiwanis Svelvik.

Mental Helse Ungdom åpnet den 15. september et nytt tilbud i Drammen. Dette er et møtested for Nedre Buskerud og Vestfold for ungdommer opp til 30 år.

Kan ramme alle

Psykisk helse har vi alle, og kan ramme alle. For noen i en kort periode, for andre kan det vedvare over lang tid.

Kiwanis støtter opp

Kiwanis gir hvert år støtte til Mental Helse ungdom. Dette går til deres sommerleir, hvor også ungdom fra Svelvik deltar.

– Denne kvelden kom ordføreren i Drammen Tore Opdal Hansen for å klippe snoren til det nye tilbudet. Vi i Kiwanis Svelvik kom på besøk, hvor vi overrakte en sjekk på kroner 5.000, forklarer Connie Vejlgaard i Kiwanis Svelvik.

Huset er åpent for alle

Møtestedet vil i første omgang ha åpent den første og den tredje torsdagen i måneden på kveldstid.

Her skal man kunne komme og gå, som det passer seg. Det vil være forskjellige tilbud blant annet bordtennis, og brettspill. Eller man kan kommer for bare å ta en kopp kaffe og slå av en prat. Det vil bli arrangert annet etter ønske fra brukeren. Huset er åpent for alle.

apning-i-drm3

Flotte lokaler

Psykisk helse er medlemsbasert organisasjon som støtter ungdom med psykiske problemer, hjelper pårørende, gjør helseproblemer mer kjent.

De har tre verdier de jobber mot og det er: mot – åpenhet – likeverd.

– Det er utrolig flotte lokaler, hvor all ungdom er velkommen vi fikk se under åpningen forteller Connie Vejlgaard.

Der var Kiwanis og ordfører i Drammen Tore Opdal Hansen samt leder Ingrid Bruun.

Det ble markert med mat og kake samt flott underholdning på åpningsdagen.

 

Viktig for oss

apning-i-drm

– Det var viktig for oss med ekstra støtte til dette prosjektet, for det er mange fra Svelvik som også kan få glede og nytte av dette. Huset og den nye møteplassen ligger i Erik Olsen vei 3, rett nedenfor sykehuset, sier Connie Vejlgaard og Tove Hakkebo i Kiwanis.

GAVE: Kiwanis Svelvik overrakte gave til MHU på 5000 kroner. Connie Vejlgaard, Tove Hakkebo, Ingrid Brun, Tore Opdal Hansen, Benedikte og Amdjed.